Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen

De verkoop van uw woning begint bij Krieger & Witte makelaars altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en waardebepaling. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en we lopen samen de woning door. Tevens vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten en wat onze tarieven zijn.

U krijgt van ons een gemotiveerd advies wat in onze ogen een reële vraagprijs kan zijn en hoe wij uw woning zo optimaal mogelijk op internet presenteren waarbij wij ook gebruik maken van Facebook gecombineerd met WhatsApp. Dit laatste heeft al enkele mooie verkopen opgeleverd.

Besluit u met ons in zee te gaan dan zetten wij onze woorden om in daden. Er komt een vakfotograaf bij u langs die een mooie fotoreportage maakt. Uiteraard wordt uw woning uitgebreid gepresenteerd op o.a. Funda, onze eigen website, Huizenopflakkee, VBO, Jaap.nl, Huislijn en Pararius. Zoals u ziet wordt uw woning zowel lokaal als landelijk optimaal in de markt gezet.

Van doorslaggevend belang zijn de bezichtigingen. U geeft ons het vertrouwen en die willen wij meer dan waarmaken. Zo zorgen wij voor een nette ontvangst en krijgen aspirant-kopers voldoende tijd om de woning te kunnen bezichtigen waarbij wij ze helder informeren over alle aspecten van de woning. Na afloop van de bezichtiging brengen wij u persoonlijk op de hoogte van de eerste reactie.

Het u informeren geldt natuurlijk voor het hele proces, vanaf het kennismakingsgesprek, de eerste bezichtiging, de onderhandelingen tot en met de eindinspectie van uw woning en het tekenen van de akte bij de notaris. U kunt erop rekenen dat wij alles doen om uw woning te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Krieger & Witte makelaars houdt van transparantie en duidelijke afspraken. Wij werken op basis van No cure, No pay. Zolang uw woning niet is verkocht betaalt u geen courtage. Ook brengen wij bij beëindiging van de opdracht geen kosten in rekening. Wij hebben de ‘boeteclausule’ niet in onze opdracht tot dienstverlening opgenomen. Bij de start van de verkoop brengen wij u alleen de opstartkosten in rekening. Wij zijn zeer resultaatgericht en overtuigd van ons kunnen. Daarom durven wij met u de afspraak te maken dat u op ieder gewenst moment geheel kosteloos onze samenwerking kunt beëindigen. U loopt op deze manier geen enkel risico en u weet zeker dat wij ons best voor u doen en blijven doen.

Wilt u meer weten wat u van ons kunt verwachten, onze tarieven en welke diensten er in de opstartkosten zitten klik hier voor meer informatie.

Deeldiensten

Steeds meer mensen kiezen er voor om zelf hun woning te verkopen. Als u zelf uw woning verkoopt zonder makelaar dan scheelt dat natuurlijk geld, maar pas op dat goedkoop geen duurkoop wordt. Zelf uw woning verkopen brengt risico’s met zich mee. Voldoet u aan uw meldingsplicht en heeft u een koper gewezen op het feit dat ze een bouwtechnische keuring kunnen laten uitvoeren. Verkoop u een oudere woning denk dan eens aan de ouderdoms- en/of asbestclausule en ga zo maar door.

Als u zelf uw woning wilt verkopen, maar hierbij toch een beetje hulp, wilt kunnen wij u hierin ondersteunen. Wij bieden een scala van deeldiensten aan. Denk o.a. aan:

  • Wij bieden u een standaard Funda plaatsing;
  • Wij presenteren uw woning op alle websites;
  • Wij bieden u ons tuinbord of V-bord voor gebruik tijdens de verkoopperiode aan;
  • Wij zorgen dat u voldoet aan uw meldingsplicht doormiddel van een uitgebreide vragenlijst van uw woning en de roerende zakenlijst;
  • Wij meten de woonoppervlakte en inhoud van de woning volgens de NEN 2580 norm;
  • Wij voeren voor u de onderhandelingen en dragen zorg voor het opstellen van een juridisch correcte koopovereenkomst.

Heeft u nog vragen of wilt u onze tarieven weten. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;