Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over ons

ACTIEF, PERSOONLIJK & BETROKKEN

Team Krieger & Witte makelaars

 

Krieger & Witte makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met ervaring. Onze kernwaarden zijn actief, persoonlijk en betrokken. Korte lijnen, een vast contactpersoon en snel schakelen zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig en gedegen advies houden wij vooral rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar actief in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. De aanpak van Krieger & Witte makelaars kenmerkt zich verder door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en we maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij o.a. WhatsApp met Facebook waardoor wij uw woning gratis onder de aandacht kunnen brengen.

Wij hanteren zeer ruime bereikbaarheids- en openingstijden. U kunt ons 6 dagen in de week bereiken van 8:30 uur tot 22:00 uur via telefoon of WhatsApp. Tevens staan wij buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. Wij komen bij u thuis voor een gratis waardebepaling en een kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Dit kan overdag, maar op afspraak staan wij ook in de avonduren voor u klaar.

Wilt u uw woning verkopen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Onze medewerkers

Wij staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek.

Danny Krieger

Makelaar en mede-eigenaar

Ik beoefen mijn vak als makelaar uit met veel passie. Dichtbij de klant staan vind ik belangrijk. Ik neem u graag mee in het proces van aan- of verkoop van uw woning.

Jan Witte

Makelaar en mede-eigenaar

Mijn werk is mijn hobby.
Ik kan u op basis van mijn ervaring op een deskundige en ontspannen manier begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw woning.

Anna Kagchelland

Management Assistent

Als management assistent ga ik voor perfectie. Ik ben verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken binnen ons kantoor.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;