Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Recensies

Bedrijfsnaam

5

Ik heb de samenwerking met KW Makelaars als zeer plezierig ervaren. Ze communiceren duidelijk, komen hun afspraken na en maken ook echt waar wat ze beloven. Deze partij kan ik zeer zeker aanraden.

Bedrijfsnaam

5

Afgelopen week ons huis verkocht via Krieger en Witte makelaars en absoluut tevreden! Het begint al met het feit dat ze ook buiten kantooruren bereikbaar zijn, daar kun je je mee onderscheiden! Maar waar ze echt in uitblinken is het persoonlijke contact, meedenken en anticiperen. Na een enorme teleurstelling bij een eerdere makelaar was ik eerlijk gezegd alle vertrouwen kwijt in makelaars in het algemeen (ook gezien eerdere gesprekken met andere makelaar om ons huis te verkopen). Ik ben dan ook heel open geweest tegen Danny Krieger over mijn argwaan jegens zijn vakgenoten. Danny heeft laten zien dat hij en zijn collega Jan Witte absoluut hun vak verstaan en dat stapje extra zetten. Alle lof voor Krieger en Witte makelaars!

Bedrijfsnaam

5

Mijn woning verkocht via KW Makelaars, duidelijke afspraken en instructies vooraf welke keurig zijn nagekomen. Handig, ook in de avonduren altijd beschikbaar en voldoende ruimte voor overleg en eigen inbreng m.b.t. de verkoop en afhandeling. Flexibele en vakkundige service!
Daarnaast zeer gunstige tarieven, zou deze makelaar zeker aanraden bij aan-/verkoop van uw woning.

Bedrijfsnaam

5

Een makelaar met een missie??

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar! Duidelijk en meedenkend en echt voor jou als klant Aan het werk. Tevens heeft Danny goede tips en komt hij met ideeën.
Zeer persoonlijk, reëel en eerlijk, zeer flexibel, niets is teveel en heel goed bereikbaar.
Duidelijk een makelaar die plezier heeft in zijn vak en een aanrader voor toekomstige verkopers.

Hierbij wil ik Krieger en Witte nogmaals bedanken voor de snelle verkoop van onze woning.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

06 2419 4321 Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×