Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Recensies

Bedrijfsnaam

5

Vandaag heb ik de verkoop van mijn woning met succes afgerond. Van begin tot eind heeft kwmakelaars mij hierbij begeleidt. Op een zeer professionele wijze maar ook met een beide benen op de grond mentaliteit voor een prima prijs.
Volgende keer zou ik zeker weer voor jullie kiezen!
Super bedankt Krieger en Witte!

Bedrijfsnaam

5

Uitstekende begeleiding bij de verkoop en koop van onze woning en nette afhandeling van zaken. Een professionele en laagdrempelige service door vakkundige medewerkers. Een aanrader!

Bedrijfsnaam

5

Altijd bereikbaar, fijne persoonlijke contacten, professioneel.

Bedrijfsnaam

5

Fijne makelaars, duidelijke communicatie en doen wat ze zeggen. Jan, bedankt voor de begeleiding en vlotte verkoop. Wij zijn superblij.

Bedrijfsnaam

5

Vandaag wil ook ik een beoordeling over Krieger & Witte Makelaars afgeven.
Ik heb de samenwerking als heel positief ervaren. Telefoontjes worden snel beantwoord en ook gelijk reageert ( via mail ).
Mijn huisje was al binnen 3 dagen verkocht, ( oke mondelinge ) maar alles verliep mega snel.
Danny was heel duidelijk in zijn uitleg en überhaupt was het een prettige ontmoeting.
Geen foute beloofde , geen te hoge makelaarskosten en altijd op tijd.
Ik vond Danny geweldig en voller begrip . Helaas woon ik nu in Duitsland, anders had ik gezegd de volgende keer weer…

Bedrijfsnaam

5

Fijne samenwerking, meedenkend en correct.

Bedrijfsnaam

4

Prettige en transparante samenwerking.

Bedrijfsnaam

5

Wij zullen kw makelaars zeer zeker aanraden! Wij zijn zeer tevreden over hoe het proces van begin tot het eind word behartigt. Mochten we in de toekomst weer een makelaar nodig hebben weten wij waar we moeten zijn!

Bedrijfsnaam

4

Ons huis hebben wij verkocht binnen een zeer korte tijd!!! Men is eerlijk, oprecht en zeer betrokken.
Doordat de lijntjes kort zijn hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Wij konden zo de verkoop uit handen geven en met een gerust hart aan de slag in onze nieuwe woning, ons nieuwe avontuur.
Bedankt, voor jullie inzet!!

Bedrijfsnaam

5

Goed vriendelijk en altijd bereikbaar. Hebben onze woning binnen drie weken verkocht!

Bedrijfsnaam

5

Ze zijn echt top.
Klantvriendelijk super service weten waar ze over praten ze staan altijd voor je klaar s’morgens vroeg tot s’avonds laat.
Je echt een gevoel vanaf dag 1 tot aan de verkoop dat ze alles voor je doen.
Nog nooit zulke service meegemaakt.
Kan KW bij iedereen aanbevelen.
Jan en Danny jullie zijn super.
Bedankt voor alle goede service

Groet Robert-Jan Brenda en Levi

Bedrijfsnaam

5

Goede lokale makelaar die dus heel goed weet wat er in de regio speelt. Lekker normaal en vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

Bedrijfsnaam

5

Wat ons betreft een uitstekende service, een moderne aanpak als makelaar. (Social media aanpak etc.)
Heldere communicatie en goede bereikbaarheid via whatsapp ook buiten kantoortijden, met snelle response.
Eerlijke aanpak en helder over visie op prijs en markt, al met al een erg fijne samenwerking!!

Bedrijfsnaam

4

We zijn erg tevreden over K&W makelaars. In het begin ging het wat stroef, dit kwam mede doordat we een niet zo makkelijk te verkopen huis hadden. Na de open dag kwam de vaart erin en door de onderhandelingen van Danny is ons huis goed verkocht. Hierna is alles keurig afgehandeld. Het is zeker ook een pluspunt dat ze 6 dagen per week goed bereikbaar zijn.

Bedrijfsnaam

5

We zijn heel tevreden over de dienstverlening. Van begin tot eind. Jan heeft een prettige, gemoedelijke, persoonlijke en eerlijke manier van communiceren. Absoluut geen blah blah. Hij reageerde altijd heel snel op onze whatts app vragen. Belde ook altijd snel terug als hij telefoontje van ons gemist had. En deed extra dingen voor ons. Wij zaten in Spanje en Jan maakte foto van afspraakkaart schoorsteenveger en appte die. Daardoor konden wij die afspraak afzeggen. Het zijn die kleine dingen die wij enorm hebben gewaardeerd.

Er moet uiteraard een verbeterpunt genoemd worden, toch? Nou, heel kleintje dan. De kopers hadden donderdag een bod uitgebracht en dat zouden ze definitief bieden als er geen rare zaken uit de bouwkundige keuring zouden komen. Het keuringsrapport zou vrijdag bij de kopers zijn. Maar vanaf die donderdag hoorden wij niets meer, dus het was ons niet helemaal duidelijk of het huis nou wel of niet verkocht was. Dat verlossende moment, het hoera moment kwam dus niet.

Al met al zijn we heel blij met alles. De prachtige foto’s, de uiteindelijke verkoopprijs, etc.

Bedrijfsnaam

5

Vandaag onze woning verkocht: alle partijen blij! Complimenten aan Krieger en Witte Makelaars. Gedurende de periode dat onze woning te koop stond, was er aandacht voor individuele wensen mbt tot adverteren ed, ze waren prima te bereiken, igv vragen werden we snel terug gebeld en/of gemaild. Bovendien werden we vriendelijk te woord gestaan, correcte afhandeling van de verkoop/overdracht en vooraf duidelijkheid betreft (courtage)kosten. Zeker aan te bevelen! Wim en Anja van Huizen

Bedrijfsnaam

5

Jong en bloeiend bedrijf!

Bedrijfsnaam

5

Fantastische makelaar….
Duidelijk…eerlijk..
Ik heb hem als verkoopmakelaar gehad en ben zeer tevreden….alles is prima geregeld…..ik zou hem zeker aanbevelen

Bedrijfsnaam

5

Een goede makelaar waar de service hoog in het vaandel staat. Wij zijn zeer tevreden over hun manier van werken en altijd goed bereikbaar. Wij bevelen dit kantoor dan ook ten zeerste aan.

Bedrijfsnaam

5

Wij hebben makelaarskantoor Krieger & Witte ervaren als een zeer service- en klantgericht makelaarsbedrijf.
Ook buiten de normale kantooruren was men vaak gewoon bereikbaar, hetgeen door ons als bijzonder prettig werd ervaren. Iedereen die hoe dan ook iets met een huis wil, kunnen wij dit kantoor van harte aanbevelen.

Bedrijfsnaam

5

Prima geholpen door Danny en Jan bij de verkoop van mijn woning. Krieger & Witte zijn goed bereikbaar en hebben een persoonlijke benadering. Communicatie over bijvoorbeeld bezichtigingen verliep snel en helder. Na een bezichtiging was er gelijk een korte terugkoppeling van de bezichtiging.

Er waren wat tegenslagen bij de verkoop van mijn woning. Er werd door Krieger en Witte echter goed mee gedacht en naar oplossingen gezocht hoe om mijn woning toch zo spoedig mogelijk te verkopen.

Kortom, wil je je huis snel en betrouwbaar verkopen, dan kan ik Krieger en Witte makelaars zeker aanraden.

Bedrijfsnaam

5

Uitstekende makelaar. Goeie ervaring bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze vorige woning. Komen afspraken na en communiceren vlot en snel.

Bedrijfsnaam

5

Wij hebben KW-makelaars als een hele fijne en hedendaagse makelaar ervaren. Ontzettend vriendelijk, kennis van zaken en altijd goed bereikbaar en behulpzaam.
Ons huis binnen no-time verkocht. Jan, bedankt voor alles!

Bedrijfsnaam

4

Mooie foto’s en prima prijs bedongen bij onderhandelingen.

Bedrijfsnaam

5

Huis gekocht via KW makelaars, ons eigen huis ook verkocht via KW. Beide keren verliep alles uitstekend! Persoonlijk en betrouwbaar, fijne contacten met Danny Krieger.

Bedrijfsnaam

5

Toen wij de beslissing hadden genomen om ons huis te koop te zetten, zochten we een makelaar waar we ons goed bij voelden. We hebben met een aantal makelaars gesproken, maar besloten om met Krieger en Witte in zee te gaan. Ondanks dat ons huis niet het meest makkelijke object was om te verkopen, bleef Danny altijd enthousiast en werden wij goed op de hoogte gehouden omtrent bezichtigingen. Dankzij Krieger en Witte hebben ons oude huis verkocht en wonen wij nu met heel veel plezier in ons nieuwe huis. Danny, heel veel dank voor je inzet en het fijne contact!

Bedrijfsnaam

5

Wij hadden ter vergelijk voor de verkoop van ons vakantieverblijf 2 makelaars uitgenodigd.
Het gesprek met Jan Witte beviel ons het best: terzake, correct en klantvriendelijk.
Ook de waardebepaling beviel ons en bleek achteraf realistisch.
Na een goed bod van de potentiële koper hebben wij Jan Witte gevraagd de onderhandeling naar eigen inzicht af te ronden.
Het resultaat heeft ons prettig verrast.
De koop is uiteindelijk netjes afgewikkeld.
Prima makelaar!

Bedrijfsnaam

5

Krieger & Witte zijn fijne makelaars, ze zijn duidelijk en doen wat je vraagt. Hebben kennis en kunde.

Woning snel verkocht en buutegewoon geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning 🙂

Echte aanrader, top en bedankt….

Bedrijfsnaam

5

Een top makelaar!
Duidelijk, professioneel, klant vriendelijk, voldeed aan al onze wensen! Ik zou nooit meer anders willen, als we ooit nog gaan verhuizen zal ik 100% zeker weer voor jullie kiezen!

Bedrijfsnaam

4

Wij zijn op een prettige manier begeleid bij de verkoop bij ons huis. We hebben eerder een paar goede tips gekregen. In de laatste fase van de verkoop was er goed overleg over de stappen die nog moesten worden gezet. Dank voor de plezierige samenwerking.

Bedrijfsnaam

5

wij hebben ook een huis gekocht bij krieger en witte makelaars.
fijne mensen altijd bereikbaar alles heel netjes verlopen!

Bedrijfsnaam

5

Wij zochten een aankoopmakelaar uit de omgeving, op Google kwamen wij uit bij Krieger & Witte. Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking al goed. Het contact met Danny was erg prettig en vlot. Duidelijke uitleg over alles en passie voor zijn vak. Vooral omdat het onze eerste aankoop was werd er nog eens extra tijd genomen om alles stap voor stap helder uit te leggen. Uiteindelijk een mooi huis kunnen kopen met de professionele begeleiding van Krieger & Witte. Echt een aanrader

Bedrijfsnaam

5

Na een teleurstelling bij een makelaar (waar mijn huis een jaar te koop heeft gestaan) heb ik contact gezocht met Krieger en Witte makelaars. Ik kreeg te maken met Danny Krieger. Hij is persoonlijk betrokken, reëel, eerlijk, flexibel, denkt mee, vrijwel altijd bereikbaar en enorm behulpzaam. Mijn huis is snel verkocht. Absoluut een aanrader om je huis te koop te zetten bij Krieger en Witte makelaars.

Bedrijfsnaam

5

We hadden besloten om onze chalet te verkopen we zijn op zoek gegaan naar een makelaar waarbij wij terecht zijn gekomen bij Krieger & Witte. Omdat hij ook al een aantal Chalets had verkocht op de camping. Wij kunnen je aanraden om deze makelaar te nemen. We waren verbaasd, hij zette een bord in de tuin en 1 uur later was hij verkocht. Daarna alles geregeld en super afgehandeld.

Bedrijfsnaam

5

Erg toegankelijk en prettige samenwerking,
Is mij prima bevallen dus een aanrader!

Bedrijfsnaam

5

Na telefonisch contact te hebben gehad om een ander huis te bezichtigen, raakte we aan de praat met Danny Krieger. Wij twijfelden om ons eigen huis al wel/niet te koop te zetten. Danny kwam vrijblijvend langs en adviseerde ons zonder opdringerig te zijn. Dit vonden wij erg prettig en besloten ons huis te verkopen.

Het grootste pluspunt vonden wij het directe contact met hem zelf en niet via een receptioniste zoals bij sommige andere makelaars. Ook de stiptheid waarmee hij zijn afspraken nakomt was erg fijn.

Dit resulteerde er uiteindelijk in dat we ons huis al bij de eerste bezichtiging verkocht hebben!

Bedrijfsnaam

5

Ik heb de samenwerking met KW Makelaars als zeer plezierig ervaren. Ze communiceren duidelijk, komen hun afspraken na en maken ook echt waar wat ze beloven. Deze partij kan ik zeer zeker aanraden.

Bedrijfsnaam

5

Afgelopen week ons huis verkocht via Krieger en Witte makelaars en absoluut tevreden! Het begint al met het feit dat ze ook buiten kantooruren bereikbaar zijn, daar kun je je mee onderscheiden! Maar waar ze echt in uitblinken is het persoonlijke contact, meedenken en anticiperen. Na een enorme teleurstelling bij een eerdere makelaar was ik eerlijk gezegd alle vertrouwen kwijt in makelaars in het algemeen (ook gezien eerdere gesprekken met andere makelaar om ons huis te verkopen). Ik ben dan ook heel open geweest tegen Danny Krieger over mijn argwaan jegens zijn vakgenoten. Danny heeft laten zien dat hij en zijn collega Jan Witte absoluut hun vak verstaan en dat stapje extra zetten. Alle lof voor Krieger en Witte makelaars!

Bedrijfsnaam

5

Mijn woning verkocht via KW Makelaars, duidelijke afspraken en instructies vooraf welke keurig zijn nagekomen. Handig, ook in de avonduren altijd beschikbaar en voldoende ruimte voor overleg en eigen inbreng m.b.t. de verkoop en afhandeling. Flexibele en vakkundige service!
Daarnaast zeer gunstige tarieven, zou deze makelaar zeker aanraden bij aan-/verkoop van uw woning.

Bedrijfsnaam

5

Een makelaar met een missie??

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar! Duidelijk en meedenkend en echt voor jou als klant Aan het werk. Tevens heeft Danny goede tips en komt hij met ideeën.
Zeer persoonlijk, reëel en eerlijk, zeer flexibel, niets is teveel en heel goed bereikbaar.
Duidelijk een makelaar die plezier heeft in zijn vak en een aanrader voor toekomstige verkopers.

Hierbij wil ik Krieger en Witte nogmaals bedanken voor de snelle verkoop van onze woning.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Gratis Waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Krieger & Witte makelaars uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie