Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Recensies

Bedrijfsnaam

5

Wij hadden ter vergelijk voor de verkoop van ons vakantieverblijf 2 makelaars uitgenodigd.
Het gesprek met Jan Witte beviel ons het best: terzake, correct en klantvriendelijk.
Ook de waardebepaling beviel ons en bleek achteraf realistisch.
Na een goed bod van de potentiële koper hebben wij Jan Witte gevraagd de onderhandeling naar eigen inzicht af te ronden.
Het resultaat heeft ons prettig verrast.
De koop is uiteindelijk netjes afgewikkeld.
Prima makelaar!

Bedrijfsnaam

5

Krieger & Witte zijn fijne makelaars, ze zijn duidelijk en doen wat je vraagt. Hebben kennis en kunde.

Woning snel verkocht en buutegewoon geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning 🙂

Echte aanrader, top en bedankt….

Bedrijfsnaam

5

Een top makelaar!
Duidelijk, professioneel, klant vriendelijk, voldeed aan al onze wensen! Ik zou nooit meer anders willen, als we ooit nog gaan verhuizen zal ik 100% zeker weer voor jullie kiezen!

Bedrijfsnaam

4

Wij zijn op een prettige manier begeleid bij de verkoop bij ons huis. We hebben eerder een paar goede tips gekregen. In de laatste fase van de verkoop was er goed overleg over de stappen die nog moesten worden gezet. Dank voor de plezierige samenwerking.

Bedrijfsnaam

5

wij hebben ook een huis gekocht bij krieger en witte makelaars.
fijne mensen altijd bereikbaar alles heel netjes verlopen!

Bedrijfsnaam

5

Wij zochten een aankoopmakelaar uit de omgeving, op Google kwamen wij uit bij Krieger & Witte. Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking al goed. Het contact met Danny was erg prettig en vlot. Duidelijke uitleg over alles en passie voor zijn vak. Vooral omdat het onze eerste aankoop was werd er nog eens extra tijd genomen om alles stap voor stap helder uit te leggen. Uiteindelijk een mooi huis kunnen kopen met de professionele begeleiding van Krieger & Witte. Echt een aanrader

Bedrijfsnaam

5

Na een teleurstelling bij een makelaar (waar mijn huis een jaar te koop heeft gestaan) heb ik contact gezocht met Krieger en Witte makelaars. Ik kreeg te maken met Danny Krieger. Hij is persoonlijk betrokken, reëel, eerlijk, flexibel, denkt mee, vrijwel altijd bereikbaar en enorm behulpzaam. Mijn huis is snel verkocht. Absoluut een aanrader om je huis te koop te zetten bij Krieger en Witte makelaars.

Bedrijfsnaam

5

We hadden besloten om onze chalet te verkopen we zijn op zoek gegaan naar een makelaar waarbij wij terecht zijn gekomen bij Krieger & Witte. Omdat hij ook al een aantal Chalets had verkocht op de camping. Wij kunnen je aanraden om deze makelaar te nemen. We waren verbaasd, hij zette een bord in de tuin en 1 uur later was hij verkocht. Daarna alles geregeld en super afgehandeld.

Bedrijfsnaam

5

Erg toegankelijk en prettige samenwerking,
Is mij prima bevallen dus een aanrader!

Bedrijfsnaam

5

Na telefonisch contact te hebben gehad om een ander huis te bezichtigen, raakte we aan de praat met Danny Krieger. Wij twijfelden om ons eigen huis al wel/niet te koop te zetten. Danny kwam vrijblijvend langs en adviseerde ons zonder opdringerig te zijn. Dit vonden wij erg prettig en besloten ons huis te verkopen.

Het grootste pluspunt vonden wij het directe contact met hem zelf en niet via een receptioniste zoals bij sommige andere makelaars. Ook de stiptheid waarmee hij zijn afspraken nakomt was erg fijn.

Dit resulteerde er uiteindelijk in dat we ons huis al bij de eerste bezichtiging verkocht hebben!

Bedrijfsnaam

5

Ik heb de samenwerking met KW Makelaars als zeer plezierig ervaren. Ze communiceren duidelijk, komen hun afspraken na en maken ook echt waar wat ze beloven. Deze partij kan ik zeer zeker aanraden.

Bedrijfsnaam

5

Afgelopen week ons huis verkocht via Krieger en Witte makelaars en absoluut tevreden! Het begint al met het feit dat ze ook buiten kantooruren bereikbaar zijn, daar kun je je mee onderscheiden! Maar waar ze echt in uitblinken is het persoonlijke contact, meedenken en anticiperen. Na een enorme teleurstelling bij een eerdere makelaar was ik eerlijk gezegd alle vertrouwen kwijt in makelaars in het algemeen (ook gezien eerdere gesprekken met andere makelaar om ons huis te verkopen). Ik ben dan ook heel open geweest tegen Danny Krieger over mijn argwaan jegens zijn vakgenoten. Danny heeft laten zien dat hij en zijn collega Jan Witte absoluut hun vak verstaan en dat stapje extra zetten. Alle lof voor Krieger en Witte makelaars!

Bedrijfsnaam

5

Mijn woning verkocht via KW Makelaars, duidelijke afspraken en instructies vooraf welke keurig zijn nagekomen. Handig, ook in de avonduren altijd beschikbaar en voldoende ruimte voor overleg en eigen inbreng m.b.t. de verkoop en afhandeling. Flexibele en vakkundige service!
Daarnaast zeer gunstige tarieven, zou deze makelaar zeker aanraden bij aan-/verkoop van uw woning.

Bedrijfsnaam

5

Een makelaar met een missie??

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar! Duidelijk en meedenkend en echt voor jou als klant Aan het werk. Tevens heeft Danny goede tips en komt hij met ideeën.
Zeer persoonlijk, reëel en eerlijk, zeer flexibel, niets is teveel en heel goed bereikbaar.
Duidelijk een makelaar die plezier heeft in zijn vak en een aanrader voor toekomstige verkopers.

Hierbij wil ik Krieger en Witte nogmaals bedanken voor de snelle verkoop van onze woning.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Gratis Waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Krieger & Witte makelaars uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie