Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Recensies

Bedrijfsnaam

5

We hadden besloten om onze chalet te verkopen we zijn op zoek gegaan naar een makelaar waarbij wij terecht zijn gekomen bij Krieger & Witte. Omdat hij ook al een aantal Chalets had verkocht op de camping. Wij kunnen je aanraden om deze makelaar te nemen. We waren verbaasd, hij zette een bord in de tuin en 1 uur later was hij verkocht. Daarna alles geregeld en super afgehandeld.

Bedrijfsnaam

5

Erg toegankelijk en prettige samenwerking,
Is mij prima bevallen dus een aanrader!

Bedrijfsnaam

5

Na telefonisch contact te hebben gehad om een ander huis te bezichtigen, raakte we aan de praat met Danny Krieger. Wij twijfelden om ons eigen huis al wel/niet te koop te zetten. Danny kwam vrijblijvend langs en adviseerde ons zonder opdringerig te zijn. Dit vonden wij erg prettig en besloten ons huis te verkopen.

Het grootste pluspunt vonden wij het directe contact met hem zelf en niet via een receptioniste zoals bij sommige andere makelaars. Ook de stiptheid waarmee hij zijn afspraken nakomt was erg fijn.

Dit resulteerde er uiteindelijk in dat we ons huis al bij de eerste bezichtiging verkocht hebben!

Bedrijfsnaam

5

Ik heb de samenwerking met KW Makelaars als zeer plezierig ervaren. Ze communiceren duidelijk, komen hun afspraken na en maken ook echt waar wat ze beloven. Deze partij kan ik zeer zeker aanraden.

Bedrijfsnaam

5

Afgelopen week ons huis verkocht via Krieger en Witte makelaars en absoluut tevreden! Het begint al met het feit dat ze ook buiten kantooruren bereikbaar zijn, daar kun je je mee onderscheiden! Maar waar ze echt in uitblinken is het persoonlijke contact, meedenken en anticiperen. Na een enorme teleurstelling bij een eerdere makelaar was ik eerlijk gezegd alle vertrouwen kwijt in makelaars in het algemeen (ook gezien eerdere gesprekken met andere makelaar om ons huis te verkopen). Ik ben dan ook heel open geweest tegen Danny Krieger over mijn argwaan jegens zijn vakgenoten. Danny heeft laten zien dat hij en zijn collega Jan Witte absoluut hun vak verstaan en dat stapje extra zetten. Alle lof voor Krieger en Witte makelaars!

Bedrijfsnaam

5

Mijn woning verkocht via KW Makelaars, duidelijke afspraken en instructies vooraf welke keurig zijn nagekomen. Handig, ook in de avonduren altijd beschikbaar en voldoende ruimte voor overleg en eigen inbreng m.b.t. de verkoop en afhandeling. Flexibele en vakkundige service!
Daarnaast zeer gunstige tarieven, zou deze makelaar zeker aanraden bij aan-/verkoop van uw woning.

Bedrijfsnaam

5

Een makelaar met een missie??

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar! Duidelijk en meedenkend en echt voor jou als klant Aan het werk. Tevens heeft Danny goede tips en komt hij met ideeën.
Zeer persoonlijk, reëel en eerlijk, zeer flexibel, niets is teveel en heel goed bereikbaar.
Duidelijk een makelaar die plezier heeft in zijn vak en een aanrader voor toekomstige verkopers.

Hierbij wil ik Krieger en Witte nogmaals bedanken voor de snelle verkoop van onze woning.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Gratis Waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Krieger & Witte makelaars uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie