Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hypotheken

Hypotheken

U, als klant, staat centraal bij Krieger & Witte makelaars. Daar kunt u op vertrouwen. U optimaal ontzorgen staat hoog bij ons in het vaandel. Wij begrijpen als geen ander dat een woning kopen of verkopen veel (financiële) onzekerheden met zich meebrengt. Soms kan dat worden ervaren als een emotionele onzekere achtbaan. Kan ik die woning wel kopen of verkopen? Hoe sta ik er dan straks voor? Wat worden dan mijn maandlasten? Hoe zit het met mijn dubbele lasten? Een greep uit de geluiden die wij regelmatig horen van onze klanten.

Om u daar helderheid in te geven, is het aan te bevelen in gesprek te gaan met onze eigen hypotheekadviseur Joost Bosman. Joost is al jaren werkzaam als hypotheekadviseur. Hij kan met u de mogelijkheden over de hypotheek bespreken en samen met u komen tot een passende financiële oplossing. Door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, kan hij altijd de scherpste rente aanbieden met de beste voorwaarden. Als u dat wenst bezoekt Joost u ook thuis . Maar het kan uiteraard ook bij ons op kantoor. U hoeft niet speciaal vrij te vragen van uw werk want ook in de avonduren kan, zowel thuis als op ons kantoor, een afspraak worden ingepland. Uiteraard zijn de eerste 2 gesprekken kosteloos!

Doe uw voordeel en laat u positief verrassen door een Advies van Joost!

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door onze deskundige adviseur
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;