Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen bij scheiding

Woning verkopen bij scheiding.

Jullie gezamenlijke woning verkopen als jullie gaan scheiden?

In deze lastige periode staat het team van Krieger & Witte makelaars jullie bij, adviseren wij en nemen jullie veel zorg uit handen.

Wij realiseren ons dat emoties hoog op kunnen lopen, maar wij doen ons best om deze tot een minimum te beperken en de verkoop van de woning in goede banen te leiden.

Een scheiding is immers al moeilijk genoeg.

Een woning is in financiële opzicht vaak het meest kostbaarste wat jullie bezitten, maar naast dat financiële component zit jullie woning vol met herinneringen en maakt het deel van jullie leven.

 

Hoe zit dan financieel?

De waarde van jullie woning zal in geld uitgedrukt moeten worden. Wij komen gratis en vrijblijvend bij jullie langs voor een waardebepaling van jullie woning. Wij bespreken met jullie de reële verkoopprijs en de te volgen strategie.

Wordt de woning verkocht vanwege een scheiding, dan wordt de overwaarde of de schuld verdeeld. Bent u in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden getrouwd. Krieger & Witte makelaars heeft zijn eigen hypotheekadviseur (financieel planner) Joost Bosman van Advies van Joost in huis en indien gewenst helpen wij jullie samen met hem bij het in kaart brengen van de financiële consequenties en de afwikkeling hiervan.

 

Woning verkopen of uitkopen van de ex-partner?

Ook als een van jullie besluit om na de scheiding in de woning te blijven wonen staan wij voor u klaar. Joost kan jullie adviseren over de financiële gevolgen en Krieger & Witte makelaars staat degene die de woning gaat verlaten met raad en daad terzijde mocht er een andere woning worden gekocht. Heeft een van jullie een woning gezien bij een collega makelaar kunnen wij als aankoopmakelaar optreden.

Ons streven is dat jullie zo snel mogelijk rust vinden na het verkopen van jullie woning door de scheiding.

 

Gaan jullie scheiden en willen jullie de waarde van jullie woning weten? Nodig ons dan uit voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jullie woning.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;