Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Pereboom-2020-04-08 11:39:02

We zijn heel tevreden over de dienstverlening. Van begin tot eind. Jan heeft een prettige, gemoedelijke, persoonlijke en eerlijke manier van communiceren. Absoluut geen blah blah. Hij reageerde altijd heel snel op onze whatts app vragen. Belde ook altijd snel terug als hij telefoontje van ons gemist had. En deed extra dingen voor ons. Wij zaten in Spanje en Jan maakte foto van afspraakkaart schoorsteenveger en appte die. Daardoor konden wij die afspraak afzeggen. Het zijn die kleine dingen die wij enorm hebben gewaardeerd.

Er moet uiteraard een verbeterpunt genoemd worden, toch? Nou, heel kleintje dan. De kopers hadden donderdag een bod uitgebracht en dat zouden ze definitief bieden als er geen rare zaken uit de bouwkundige keuring zouden komen. Het keuringsrapport zou vrijdag bij de kopers zijn. Maar vanaf die donderdag hoorden wij niets meer, dus het was ons niet helemaal duidelijk of het huis nou wel of niet verkocht was. Dat verlossende moment, het hoera moment kwam dus niet.

Al met al zijn we heel blij met alles. De prachtige foto’s, de uiteindelijke verkoopprijs, etc.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;