Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Den Bommel

Gratis waardebepaling Den Bommel

Wat is mijn huis in Den Bommel waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Krieger & Witte makelaars is de makelaar in Middelharnis die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en krijgt u van ons een goed onderbouwde waardebepaling waarbij wij u tevens een duidelijk beeld geven over wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Den Bommel.

 

Makelaar Den Bommel

Makelaar Den Bommel, monumentDe aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zult voeren. Gedachten over de prijs en de verkoopperiode van de woning zullen bij u opkomen. Anderzijds zullen bij aankoop van een nieuwe woning er andere gedachten spelen zoals bijvoorbeeld de hoogte van een bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Krieger & Witte makelaars zal u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

 

Kosten makelaar Den Bommel

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De enemakelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar waarbij later de verborgen kosten boven water komen zoals bijvoorbeeld een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen. Krieger & Witte makelaars hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan voor meer informatie op https://www.kwmakelaars.nl/verkoop.

 

Verkoopmakelaar Den Bommel

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Krieger & Witte makelaars is de makelaar in Den Bommel die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Met een Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

 

Aankoopmakelaar Den Bommel

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige en onafhankelijke aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil Krieger & Witte makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden, dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. Het tegenovergestelde is waar: de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper! Krieger & Witte makelaars gaat juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Onze courtage bestaat uit een vast tarief en een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op https://www.kwmakelaars.nl/aankoop.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;