Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Energieneutraal wonen in fase 2a

Steeds meer woningen zijn energieneutraal oftewel BENG 2 = 0, zo ook de woningen in De Goede Ree fase 2a. Maar wat betekent dat eigenlijk? En – misschien nog wel belangrijker – wat levert het jou op? We vertellen je hier graag wat meer over.

Wat is een energieneutrale woning?

BENG stelt vanaf januari 2021 dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws! De nieuwbouwwoningen in dit project voldoen aan BENG. BENG 2 is zelfs 0, oftewel de woning is energieneutraal en daarmee is de energierekening een stuk lager dan bij een andere nieuwbouwwoning. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Met onder meer goede isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming zorg je voor een verminderde CO2 uitstoot en daarnaast worden jouw energiekosten flink verlaagd. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. Denk aan de droger, tv en computer. Het is dus aan te raden te kiezen voor apparaten met een energielabel A, zodat je je energieverbruik zo laag mogelijk houdt.

LEES VERDER!!

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;