Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Energielabel

Zonder kosten een definitief energielabel bij verkoop woning!

Krieger & Witte makelaars vindt het belangrijk hun opdrachtgevers te ontzorgen. Daarom hebben wij een extra dienst aan ons toch al uitgebreide dienstverleningspakket toegevoegd. Opdrachtgevers kunnen zonder kosten hun voorlopig energielabel laten omzetten naar een definitief label.

Een definitief energielabel is sinds 1 januari 2015 verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering van een woning. Woningeigenaren die nog geen energielabel hadden, hebben in januari 2015 een voorlopig energielabel voor hun woning toegestuurd gekregen. Op het moment dat hun woning is verkocht of verhuurd moet het voorlopig energielabel zijn omgezet naar een definitief label welke dan 10 jaar geldig is.
Krieger & Witte makelaars heeft zijn eigen energielabeldeskundige in huis. ZONDER KOSTEN valideren wij uw voorlopig energielabel naar een definitief label. Hierbij nemen wij u zoveel als mogelijk het werk uit handen om u maximaal te ontzorgen.

Klik hier voor meer informatie energielabelvoorwoningen.nl

 

Uw woning is al verkocht?

Is uw woning al verkocht, ook dan valideren wij uw aanvraag graag. Ga naar energielabelvoorwoningen.nl en kies Krieger & Witte makelaars als uw energielabeldeskundige en wij zorgen dat uw aanvraag snel wordt afgehandeld.

 

Verdwijnen huidig vereenvoudigd energielabel.

Per 1 juli 2020 zou het valideren van het energielabel in de huidige vereenvoudigde vorm plaats maken voor een nieuwe versie die u niet zelf definitief meer kunt maken.

De wijziging in de manier van aanvragen is uitgesteld naar 1 januari 2021. Tot die tijd blijft het mogelijk de vereenvoudigde aanvraag te doen via de website energielabelvoorwoningen.nl.

Zie  ook https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-binnenlandse-zaken-en-koninkrijksrelaties/nieuws/2020/01/09/energieprestatie-eisen-nieuwbouw-per-2021-van-kracht

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of wilt u dat wij uw definitieve energielabel valideren, neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Gratis Waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Krieger & Witte makelaars uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie