Krieger & Witte Makelaars
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Molenstraat 0 ong Oude-Tonge

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 95.000,- k.k.

  • Perceeloppervlakte: 200 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Droomt u van het bouwen van uw eigen woning?

Aan de Molenstraat 1 in Oude-Tonge treft u dit perceel (bouw)grond aan van 200m². Met inachtneming van de regels uit het bestemmingsplan ‘wonen’ artikel 16 en overige bouwregelgeving te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl is het toegestaan om op het perceel een vrijstaande woning te bouwen.
Het zonnige perceel is gelegen aan de buitenrand van Oude-Tonge nabij de karakteristieke korenmolen “De Korenbloem” (molenbiotoop). De eerste stenen van deze molen werden gelegd anno 1748.

Het perceel wordt aangeboden exclusief de zonnepanelen.

Er is contact geweest met de gemeente Goeree-Overflakkee, afdeling vergunningverlening, wat mogelijk is op het perceel. Uiteraard zal er rekening gehouden moeten worden met de voorschriften uit het bestemmingsplan “Oude-Tonge”. Er zal door de gemeente in afwijking op dit bestemmingsplan medewerking worden verleend inzake een afwijking van de afstand tussen de zij- en achtergevels van de omringende woningen.
Voor meer gegevens aangaande deze afwijking kunt u contact met ons opnemen.

Kortom: bent u op zoek naar een perceel eigen grond waar u zelf uw woning op kunt gaan bouwen? Maak dan snel een afspraak met ons.

Locatie

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0187 218 008
Ma t/m Za van 8.30 tot 22.00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;